Kategorier

2 stk. Salming X3M Campus GoalCage 90 x 120 cm

2 stk. Salming X3M Campus Goal Match (90 x 120).

Goal Match (90 x 120) er et floorballmål som primært anvendes til floorball hvor der ikke spilles med en decideret målmand.

Flere detaljer

DKK 1.600,00

Tilbud!

-DKK 1.000,00

DKK 2.600,00

Floorballmålet er identisk med de godkendte kampmål blot i en mindre dimension, som er 90 * 120 cm. Målet er monteret med dropnetsamt det gode net som man kender fra kampmålene.

Denne type mål bruges typisk når der spilles 4 mod 4 eller 5 mod 5, hvor målmanden er bagerste mand – altså en alm. markspiller med stav.
 
Grunden til at mange vælger at reducer mål størrelsen i forhold til et alm. kampmål er at det er lettere at dække for bagerste mand og derved gøre firma/skole/militær floorball meget sjovere.


- Drop net og net monteret
- Er ikke godkendt til officiel kampbrug

BEMÆRK: Der vil forekomme ekstra fragtomkostninger på denne vare, da det er en volumepakke og kan derfor ikke sortes på normalt pakkebånd.

BEMÆRK: Der vil forekomme ekstra fragtomkostninger på denne vare, da det er en volumepakke og kan derfor ikke sortes på normalt pakkebånd.

  • Mål størrelse 90 x 120 cm

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer
Wall of Speed