Kategorier

Exel Megalomaniac Blad (Soft) rød

Exels floorballblad megalomaniac er det mest kendte/solgte blad gennem tiderne fra Exel. Grunden til denne store succes skyldes bla. et blødt plastmateriale, som skaber en god og sikker boldhåndtering fra modtagelse til aflevering.

Flere detaljer

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 100,00

DKK 200,00

Exels har lavet et lamel system i bladets næse som gør det meget let at lave en boldskål. Exels Megalonamiac er et floorballblad som giver dig de rette forudsætninger for at lære alle floorballspillets grundfacetter med, samt har egenskaberne mange elitespillere søger.

Nice to know:
Vægt: 72 gram
Blad: Megalomaniac
Farve: Rød

Service efter købet.
Finder du ud af at bladet vender den forkerte vej, eller har du problemer med at montere det så fortvivl ikke. Vi montere det gerne bladet på staven og/eller bukker bladet for dig i butikken. Du skal bare huske din faktura, bladet og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af et nyt floorballblad opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål om Left og Right. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet et detaljeret vejledningsbilleder der hjælper dig i valgt (se til venstre og klik på det)
Left/Right?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye blad.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre

Tlf: 27 12 02 68

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Forrige
Næste
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer
Wall of Speed