Kategorier

Exel Force Rifle LTD 26 Oval

Exel har lavet en ny version af den super eftertragtet genistreg Canadien Rifle. Rifle stavene har det unikke Y/X flex der gør at staven er stivere i flex i face-off retning end i skudretningen/belastningsretningen som derved gør at skaftet bliver styret i skudretningen.

Flere detaljer

DKK 1.150,00

Skaftet:
Force Rifle skaftet er en relancering af det nok meste populære skaft gennem tiderne ”Canadien Rifle”. Det unikke ved staven er dens Y/X flex. Y/X flex betyder at skaftet har et stivere flex i face-off retning end i skudretningen/belastningsretningen. Denne kombination med det hårdere og blødere flex gør at skaftet bliver styret i skudretningen, og er derved mere præcis end alle andre skaft.

Bladet:
Exel ICE bladet svarer til Canadien ICS. ICE bladet er forsynet med riller på undersiden og en skålning der giver hårdere skud. Rillerne reducer friktionen til gulvet med op til 40 %, for derved at gøre dit floorballspil hurtigere. På bladets bagside er der lavet en lille konkavitet, hvilket gør det lettere at vippe bolde i pressede situationer.

Data:
Unikke features ved denne stav: Y/X flex
Skafttype: X/Y flex lavet i race karbon
Skaftprofil: Oval
Flex: 26 mm.
Skaftlængde: 103 cm.
OBS! Vi afkorter staven gratis, skriv din ønsket længde i kommentarfeltet..
NB. returretten bortfalder herefter da den individualiseres.

Greb: One piece grip
Blad: ICE blade soft

Valg af stavlængde:
Denne oversigt skal betragtes som en vejledning.

--Din Højde---------Skaftlængde
000 –- 115 cm.-----------55 cm.
115 –- 130 cm.-----------65 cm.
130 –- 140 cm.-----------75 cm.
140 –- 150 cm.-----------80 cm.
150 –- 160 cm.-----------85 cm.
160 –- 170 cm.-----------92 cm.
170 –- 185 cm.-----------95 cm.
185 –- 195 cm.-----------101 cm.
195 cm. og derover----103 cm.

Service efter købet.
Finder du ud af at staven er en anelse for lang, så tilpasser vi den til dig i butikken. Du skal bare huske din faktura og staven. Denne ydelse er gratis for butikkens/web-shoppens kunder.

Vejledning før dit køb! (Vigtig)
I forbindelse med køb af en ny floorballstav opstår der ofte mange tvivlsspørgsmål. Derfor har vi i Copenhagen Floorball Center udarbejdet en række detaljerede vejledningsbilleder (se til venstre og klik på dem), som beskriver og afklarer evt. tvivlsspørgsmål. Billederne beskriver følgende:
Left/Right?
Flex'et?
Længde?

Er du stadigt i tvivl, eller vil du have en mere dybdegående beskrivelse, så kom ind og besøg os i butikken. Her kan du se vores enorme udvalg, samt få sparring for dine individuelle krav til din nye stav.

Copenhagen Floorball Center
Roskildevej 299
2610 Rødovre
Tlf: 27 12 02 68

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer
Wall of Speed