Kategorier

Speedshooting

Speedshooting handler i bund og grund om at skyde så hårdt som muligt.

 

Hos Copenhagen Floorball Center har vi altid mindst to konkurrencer kørende, de hedder Precision og Speedshooting.

Precision
Precision konkurrencen går ud på, at du får udleveret en stav og har så 5 skud til at ramme et helt 10'er tal som f.eks. 10,00 - 20,00 - 30,00. Præmien er en Copenhagen Floorball Center stavtaske.

Præmien kan ikke byttes, konverteres til kontanter eller til andre produkter i butikken. Vinderne bliver offentliggjort på hjemmesiden i vores nyhedsbrev og på facebook.

Speedshooting
Speedshooting konkurrencen går i sin enkelthed ud på at skyde så hårdt som muligt. Du får som i precision konkurrencen 5 skud til at skyde så hårdt som muligt.

Den person som så har det hårdeste skud halvårligt, vinder en floorballstav udvalgt i samarbejde med en aktuel importør. Præmien kan ikke byttes, konverteres til kontanter eller til andre produkter i butikken. Vinderen bliver offentliggjort på hjemmesiden i vores nyhedsbrev og på facebook. Denne konkurrence kan man vinde en gang.

Normalt koster det 10kr. for at deltage, men er gratis for butikkens handlende kunder, eller ved specielle speedshooting arrangementer.

Kan du slå den halvårlige rekord? Tjek den nuværende rekord her.

Speedshooting Præmie


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 12 02 68

Send os en e-mail
Undervisningsmaterialer
Wall of Speed